Блог

Сукні напівбатал сезону осінь-зима 2019/2020

Сукні напівбатал сезону осінь-зима 2019/2020

Вибрати красивий одяг, що ідеально сидить, — завжди складне завдання. А якщо фігура не така витончена, як у Барбі? Як бути солодким пампушкам - носити непоказні, безформні балахони? Ну ні! Магазин «АлексіС» проти такої дискримінації і тому у нас завжди є наймоднішим та найцікавішим для дівчат та жінок пишних форм. Пропонуємо вам сукні батал та напівбатал оптом за найнижчими цінами в Україні...

01.04.2019
0
759
Модні молодіжні кофти 2019/2020 та популярні у всьому світі світшоти

Модні молодіжні кофти 2019/2020 та популярні у всьому світі світшоти

Інтернет-магазин «Алексіс» не порушує своїх традицій, і щосезону готує своїм клієнткам новинки, в повній відповідності до віянь моди. Сьогодні ми пропонуємо головні молодіжні тренди сезону осінь-зима — кофточки та світшоти жіночі оптом від виробника в Україні за найнижчими цінами. Напевно, з тим, що таке кофта у вас питань не виникає. А як на рахунок світшота? Давайте розбиратися разом. Н..

01.04.2019
0
1009
Жіночі сорочки – хіт сезону весна 2019

Жіночі сорочки – хіт сезону весна 2019

Жіночі сорочки — старовинний одяг, колись запозичений із гардеробу чоловіків. Моду на них, як і на джинси, ввели ковбої. Чому жінкам так полюбився цей «чоловічий» предмет одягу, що вони вже багато років не випускають його зі свого поля зору? Причина проста - сорочка не так зобов'язує, ніж блузка. Її можна надіти і для посиденьок біля багаття, і для походу в гості, і в офіс. Молодіжні сорочки..

01.04.2019
0
764
Що модненького? Тренди сезону весна 2019

Що модненького? Тренди сезону весна 2019

Ще не встигли відшуміти хуртовини, а модниці вже в думках про те, як знімуть зимові чоботи і пальто і одягнуться легке весняне вбрання! Модні сукні весни 2019 Сезон обіцяє бути яскравим і стильним - дизайнери пропонують безліч оригінальних рішень, як у підборі матеріалу, так і в розмаїтті крою. Як і раніше, залишаються у фаворі сукні-пеплум. Легка пелеринка на талії ідеально маскує дрібні..

01.04.2019
0
762
Плаття оптом Алексіс

Плаття оптом Алексіс

Купити жіночі сукні оптом - це як завжди дуже недорого і вигідно, особливо якщо купувати у оптового виробника ТМ "AlexiS". Однією з перших причин покупки суконь оптом Алексіс є відсутність необхідності самостійно піклуватися про вибір модного стилю, сучасного фасону або актуальної гами кольорів кожного окремого модельного вбрання. Як Ви вже здогадалися, про це вже подумали наші фахівці з фаб..

01.04.2019
0
893
Ошатні модні сукні оптом

Ошатні модні сукні оптом

Бажаємо запропонувати Вашій увазі ошатні, модні та вечірні сукні української фірми Алексіс. У каталозі оптових ошатних суконь присутній великий вибір найактуальніших і модних моделей, включаючи різні стилі та напрямки: від елегантної класики до якоїсь екстравагантності; від пишних, до витончених обтягуючих модних силуетів, що струмують. Ошатні сукні від виробника - це часом сміливий смаковий..

01.04.2019
0
799
Жіночий трикотаж оптом

Жіночий трикотаж оптом

Гарантовано висока якість та відмінні споживчі властивості українського трикотажного полотна від нашої фабрики вже багато років лишаються дуже популярним матеріалом для створення модного одягу. Різноманітні вітчизняні тканини, дуже комфортні і практичні в носінні, відмінно сидять на фігурі, включаючи практичні моменти використання, що дозволяють вбирати вологу і істотно допомагає шкірі вільно "..

01.04.2019
0
822
Плаття Україна

Плаття Україна

Сьогодні купівля жіночих суконь оптом в Україні в оптовому онлайн інтернет-магазині ТМ «Алексіс» - це дуже гідний і вдалий вибір, який реально допомагає заощадити як масу часу, так і кошти. У сучасному гардеробі будь-якої модниці обов'язково має бути стильна жіноча сукня підходяща для будь-якої урочистості, як для вечірки, тусовки або наприклад на честь заручин улюбленої подруги або корпоративн..

01.04.2019
0
801
Плаття оптом дешево

Плаття оптом дешево

Вибираючи модні сукні оптом, Ви звернулися за адресою - наш інтернет-магазин суконь ALEXIS легко допоможе Вам "вбити відразу двох зайців". Сукні оптом. Саме в ці літні та незабаром осінні дні, жіночі модні сукні - є дуже затребуваними та актуальними. Саме в ці літні дні сукні стануть чудовою альтернативою спекотним штанам, лосинам, сорочкам і навіть тунікам. Саме сукня допоможе Вам почуватися к..

01.04.2019
0
1936
Плаття оптом від виробника.

Плаття оптом від виробника.

Плаття оптом від виробника в Україні. На сьогоднішній день оптовий каталог суконь ТМ «Алексіс» включає безліч різноманітних модних, стильних, ошатних, льотних моделей трикотажних суконь. Дані моделі жіночого одягу виглядають дуже чудово, пошиті з якісних тканин, коштують недорого! Їх Ви легко можете купити на нашому сайті, за низькими цінами від виробника! Також хотілося б відзначити, що цьо..

07.03.2019
0
2452
Купити сукні оптом

Купити сукні оптом

На сьогоднішній день багато інтернет-магазинів пропонують купити сукні оптом від виробника з України. Але варто дуже уважно підходити до питання купівлі суконь оптом. Потрібно знайти саме компанії, які спеціалізуються на пошитті та продажу оптом жіночого молодіжного трикотажного одягу. А саме, щоб дана фірма мала підрозділ що у пріоритеті у якого є виробництво та реалізація жіночих суконь. О..

07.03.2019
0
2235
Модні сукні оптом недорого осінь - зима 2019/2020

Модні сукні оптом недорого осінь - зима 2019/2020

Молодіжна оптова сукня це своєрідна кульмінація неосяжної насиченої творчої фантазії іменитих дизайнерів та ексклюзивних модельєрів. Гарна сукня оптом як предмет гардероба була створена за прекрасним прообразом і подобою самої жінки. Можна навіть провести паралель збігів того, як і жінки, так і сукні можуть бути трохи легковажними, приголомшливими, строгими, надзвичайно красивими, витонченими, ..

07.03.2019
0
5160
У даному розділі викладені статті про оптові сукні від виробника з України Алексіс™. Правила догляду за трикотажним одягом. Модні трендові напрямки у світі суконь. Практичні поради при виборі та купівлі якісних суконь.